Inna Segal je mednarodno priznana zdravilka in večkrat nagrajena avtorica različnih knjig. Izhaja iz svoje lastne izkušnje bolezni, s katero se je soočala v svoji mladosti. Skrivni jezik našega telesa je vodnik k zdravju, ki nas usmerja k razumevanju, da je pomembno prisluhniti našemu telesu. Bolezen je opozorilo, da nekaj počnemo narobe.

Telo je sistem, ki vam daje povratno informacijo.

Knjiga je nastala kot plod avtoričinega večletnega preučevanja človeškega telesa in dela s klienti. Ugotovila je, da so prav vsa nelagodja, stres, obolenja in bolezni pogojeni z različnimi deli telesa.

“Napisala sem knjigo, kakršno bi sama rada uporabljala.” Inna Segal

Izpustite uničujoča čustva, kot so zamera, strah, depresivnost, jeza, ljubosumje, brezup, občutek neuspešnosti …

Samo vi imate moč, da si spremenite življenje

Avtorica razkriva osnovne energetske vzroke za več kot 200 simptomov in zdravstvenih stanj. Raziskuje tudi področje glave, možganov in Alzheimerjeve bolezni. Skrivni jezik našega telesa ponuja vpogled v preventivo ter samozdravljenje. Način, kako lahko svoje telo ozdravimo bolezni preko pozitivnega in ljubečega čustvenega odnosa do nas samih.

Vsak od nas ima v telo vgrajeno zdravilno inteligenco. Ozavestite svojo moč, sprejmite odgovornost za svoje zdravje in dosezite preobrazbo.

Vas zanima delovanje človeškega telesa?

Na fizični ravni se telo kar naprej spreminja. Znanost je ugotovila, da se naša koža obnovi vsak mesec, celice želodčne stene na tri dni, celice očesa na oseminštirideset ur, celice jeter na šest tednov in celice okostja na tri mesece.

Telesu lahko pomagate, da se regenerira s tem, da se zdravo prehranjujete, dovolj gibate, smejite in čistite negativne misli, čustva, ki vaše telo razžirajo in zastrupljajo.

“Če imate resno bolezen in jemljete zdravila, prosim, nadaljujte zdravljenje pod zdravniškim nadzorom. Tudi če jemljete zdravila, še zmeraj lahko sodelujete pri svojem zdravljenju z uporabo informacij in postopkov v tej knjigi.” Inna Segal

Zdravje

Ste dragocena oseba, ki si zasluži sijajno zdravje in dobro počutje.

 1. načelo : zavežite se temu, da bo vaše zdravje na prvem mestu;
 2. načelo: občutite svoja čustva (brez potlačevanja in skrivanja);
 3. načelo: dihajte;
 4. načelo: prehranjujte se zdravo;
 5. načelo: gibajte se;
 6. načelo: poslušajte svoje telo;
 7. načelo: ustvarjajte;
 8. načelo: uporabljajte barve;
 9. načelo: občutite hvaležnost;
 10. načelo: smejte se.

Vodnik po delih telesa in predlogi za zdravljenje

Avtorica Inna Segal opisuje čustvene vzroke za več kot 200 simptomov in zdravstvenih stanj, poleg pa navaja tudi predloge za zdravljenje.

 • Živčni sistem – možgani in hrbtenjača (osrednji živčni sistem) ter živci (periferni živčni sistem). Živčni sistem začne odpovedovati, kadar oseba doživlja notranji in zunanji konflikt, stres, strah, obremenjost, obtoževanje, negativnost in depresivnost.
 • Glava – jeza, obsojanje, kritičnost, frustracije, trmoglavost, upiranje spremembam, breme, perfekcionizem.
 • Možgani – negativne misli, skrbi, stres, depresivnost, potrtost, zdolgočasenost, razdvojenost, zmedenost, nezainteresiranost.
 • Alzheimerjeva bolezen – izguba moči, preveč potlačenih čustev, izgubljenost, občutek, da vas je življenje premagalo – radi bi zbežali v druge čase. Strah pred smrtjo in prepuščanjem.

Skrivni jezik barv

Ljudje že tisočletja uporabljajo barvo za zdravljenje in izražanje. Barve so prisotne v naših domovih, oblačilih, naravi, hrani, pijači … Spoznali boste navdušujočo moč barve. Uporabljajte barve v svojo dobrobit.

 • Rumena barva – možgane polni z energijo, spodbuja razmišljanje, izboljšuje spomin, vpliva na ustvarjalnost …
 • Vijoličasta barva – obnavlja žični sistem, pomaga zdraviti nespečnost, duševne motnje, možganske poškodbe, hladi jezo in bes …
 • Indigo – pomaga zdraviti najrazličnejše bolezni glave, oči, ušes in nosu …

 

V knjigi Skrivni jezik našega telesa boste raziskali 18 različnih zdravilnih barv.

Ali živite življenje, ki vam je resnično namenjeno? Večina ga ne.

Inna Segal vas nežno vabi na potovanje, ki spreminja življenja, zdravstvena stanja in miselnost ljudi. V knjigi boste odkrili, kako:

 • ozdravite duševne, čustvene in energijske vzroke za telesne bolezni;
 • uporabite enostavne, hitre in praktične vaje za zdravljenje organov;
 • se lahko naučite skrivnega jezika bolezni in močnih procesov zdravljenja;
 • razumeti in sprostiti omejujoče misli in čustva;
 • odkrijte, kako uporabljati barvo za zdravljenje bolezni;
 • odkrijte in uporabite sporočila, ki vas jih uči vaše telo.

 

Knjiga je na voljo v spletni knjigarni: Založba BP.

Avtor : eDemenca