Želimo prispevati h kakovosti življenja oseb z demenco in njihovih svojcev.

 

eDemenca je slovenski spletni portal, ki svojim uporabnikom ponuja informacije, mnenja in odgovore na vsa vprašanja o demenci, staranju in pomoči svojcem ter skrbnikom oseb z demenco.

Spletni portal na enem mestu nudi širok nabor informacij ter omogoča varen prostor, kjer lahko vprašate vse, kar si želite izvedeti za boljšo informiranost pri skrbi za svojca. Potrudili se bomo, da boste na našem spletnem portalu izvedeli vse, kar vam zdravnik ni imel časa povedati.

Naš slogan “Vse, kar ste si želeli vedeti o demenci, pa si niste upali vprašati.” vas poziva k pridobivanju znanja.

Pri eDemenci verjamemo, da je navajanje ljudi na nove stvari izrednega pomena, razširjeno znanje namreč spodbuja in gradi človekovo samozavest – pa tudi boljšo družbo.

Želimo si, da ljudem ne bi bilo odveč, se učiti novih stvari, spremeniti svojega ravnanja in pogledati na osebo z demenco z novega vidika. Z znanjem namreč vsak posameznik lažje sprejme in razume demenco.

Pridružite, raziskujte, prispevajte in učite se skupaj z nami! 

 

Vsebina portala ostaja razumljiva za laičnega poznavalca s poudarkom “za svojce in skrbnike” ter ustvarja širšo družbeno sliko področja demence in staranja. S predstavljanjem varnih in kvalitetnih izdelkov ter knjig želimo ostati v tesnem stiku z uporabniki in novostmi na slovenskem trgu.

Cilj spletnega portala eDemenca je delovati v neposredno korist uporabnika.

Da bi povezali vso strokovnost na enem mestu, si prizadevamo sodelovati z različnimi strokovnjaki iz različnih področij. Vsem pa je skupno prizadevanje za starejše in osebe z demenco.

 

O nas:

Odgovorna urednica: dr. Neža Hlebanja
E-mail: edemenca.d@gmail.com

Uredništvo ne odgovarja za vsebine, ki so navedene v oglasnih sporočilih. Na spletni strani so podana različna mnenja avtorjev in strokovnjakov, uredništvo za pravilnosti njihovih mnenj ne odgovarja. Avtorji sami odgovarjajo za skladnost zapisanih trditev.