Tapkanje za lajšanje bolečin – Podroben vodič

24,00

Predstavljamo vam podroben vodič za lajšanje in odpravljanje kronične bolečine s tehniko tapkanja.

 

Navodila za osupljivo alternativo – tapkanje so preprosta, preizkusite predstavljene vaje in se naučite tehnike, ki vam bo pomagala v vsakodnevnem življenju in pri spopadanju z bolečino.

 

“Tablete proti bolečinam, injekcije in celo operacija nam v najboljšem primeru delno olajšajo bolečino ali pa nas začasno omrtvičijo. Številni obtičijo v začaranem krogu telesne in čustvene bolečine.” Nick Ortner

 

Obseg: 207 strani
Založba: Založba Primus
Cena vključuje DDV

 

Brezplačna poštnina!

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Avtor v knjigi prav tako spregovori o temah, za katere si morda ne bi mislili, da so povezane s kronično bolečino: postavljanje meja, obvladovanje strupenih odnosov, preseganje upiranja spremembam, spoznanje moči, ki jo ima diagnoza, predelovanje jeze … Bolečina nas pogosto omejuje na najbolj nenavadne načine, od tega, kam lahko gremo, kako se vedemo do drugih, kaj ustvarjamo in kakšni smo videti vsak dan. Dolgotrajna bolečina nas izčrpava.

 

“Naj jasno povem, da namen te knjige ni udrihati po zdravnikih ali zatrjevanje, da se zahodna medicina moti. Prav nasprotno: kaže nam pot, kako lahko zahodna in vzhodna medicina sodelujeta in se dopolnjujeta ter omogočita trajno olajšanje in okrevanje, ki si ju zaslužite.” Nick Ortner

 

Tapkanje združuje vzhodnjaško tehniko akupresure in zahodnjaško psihologijo ter vam omogoča, da predelate vaša globlja čustva, ki morda prispevajo k bolečini.

 

O knjigi

 

Tapkanje je res pomembno, ko gre za lajšanje kronične bolečine, in Nick zna tako dobro s preprostimi besedami pojasnjevati zapletene zadeve, da bodo številni našli pomoč, ki jo iščejo. Knjiga vas vodi skozi temeljit, učinkovit postopek, ki lahko za zmeraj odpravi kronično bolečino. Priporočam vam, da se ga lotite z vsem srcem, naj se vam sprva zdi še tako čuden. Erik Robins, dr.med.