Ščepec védenja, 2. povečana izdaja – Priročnik

38,00

Priročnik Ščepec védenja, bo poglobi vaše znanje o tem, od kod začimbam tolikšne moči in kako to, da, so naši predniki toliko vedeli o njih.

 

Ko enkrat ugotovite, kakšne moči se skrivajo v začimbah, se spremeni vaše dojemanje zdravja in bolezni. Knjiga Ščepec Védenja ni zgolj prestavitev novih začimb in novih težav, pri katerih lahko te pomagajo. Je predvsem poglobljeni korak k odpiranju lastnih moči, da lahko vse navedeno začutimo tudi sami in z rastlinami vzpostavimo popolnoma drugačen odnos.
Kot pravijo avtorice: “Védenje je veliko več kot zgolj znanje.”

 

Začimbe pomagajo tudi tam, kjer uradna medicina nima rešitev in zdravi zgolj simptome – pri virusu HIV, herpesu, okužbah z bakterijami – odpornimi na antibiotike, pri multipli sklerozi, demenci, Alzheimerjevi in Parkinsonovi bolezni, boleznih srca in ožilja, hormonskih težavah itd.

 

Kratko, jasno, preprosto in vse na dosegu roke.

 

Format: 200 x 260 mm
Obseg: 352 barvnih strani
Založba: Jasno in glasno, d.o.o.
Cena vključuje DDV

 

Brezplačna poštnina!

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Knjiga Ščepec Védenja prinaša revolucijo v način mišljenja, videnja in čutenja zdravilnih moči narave.

Ne bo vam povedala zgolj, kaj začimbe zmorejo, temveč tudi, zakaj in kako. Zakaj tistega, kar so naši predniki znali prebrati v naravi, ne bi zmogli tudi mi?

 

Knjiga prinaša združitev védenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta in sodobnih znanstvenih spoznanj, ki nedvomno potrjujejo, da so začimbe pametna, varna in učinkovita naravna zdravila. In ker so trditve, ki jih boste v tej knjigi prebrali, včasih zares osupljive, je temu primerna tudi teža dokazov, ki še nikoli v svetovni literaturi niso bili zbrani in objavljeni na enem mestu.

 

V tem priročniku boste za razliko od Ščepca rešitve odkrili novih dvajset zelo močnih začimb, o katerih praviloma vemo manj (črna kumina, galgant, kapre, citronka, pelin, piment, kumin, žafran …).

 

O avtorjih

 

Avtorica knjige Sanja Lončar je vodja projekta Skupaj za zdravje človeka in narave, urednica istoimenske publikacije in soavtorica vseh knjig, ki so nastale v sklopu tega projekta. Pri tem priročniku sta sodelovali še: Marija Kočevar, ustanoviteljica ene prvih slovenskih prodajaln zdrave hrane – Jablana. Sabina Topolovec, urednica spletnih tedenskih novic Zazdravje.net, avtorica številnih prispevkov, soavtorica več knjig ter Nadja Baćac.