Kako ohraniti možgane – Priročnik

24,80

 

Med največje strahove današnjega človeka, bi prav lahko uvrstili precejšnjo verjetnost, da bo naše telo preživelo naše možgane. A to verjetnost lahko z nekoliko znanja tudi izdatno zmanjšamo.

 

  • Kaj lahko torej storimo, da se izognemo demenci in drugim degenerativnim spremembam možganov in živčevja?
  • Katere preverjene naravne rešitve imamo na voljo, če opažamo, da so se procesi pešanja že začeli?
  • Ali obstaja naravna pomoč, tudi ko nastopijo demenca, Alzheimerjeva ali Parkinsonova bolezen?

 

Format: 190 x 245 mm
Obseg: 200 barvnih strani
Založba: Jasno in glasno, d.o.o.
Cena vključuje DDV

 

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Naravne rešitve za možgane predstavljajo najbolj celostni pregled preprostih ukrepov, s katerimi lahko izboljšamo delovanje svojih možganov. S tem pa si lahko zagotovimo, da bodo takšni ostali tudi v prihodnje. Sodobna znanost potrjuje, da so rešitve, ki jih poznajo kitajska medicina, ajurveda, srednjeveška medicina in tudi novejše evropsko zeliščarstvo, zelo uporabne tudi danes.

 

Korak za korakom lahko spremenimo in izboljšamo veliko malenkosti in tako omogočimo svojim možganom, da delujejo brez motenj, prikrajšanosti ali nepotrebnih obremenitev.

 

Knjiga združuje vsa dosedanja vedenja o ravnanjih, ki nam ohranjajo možgane. Preko poglavij knjige izvemo o glavnih pomanjkljivostih, ki lahko prizadenejo naše možgane, o preobremenjenosti ter motnjah. Predstavljen pa je tudi celostni ajurvedski pogled na pešanje možganov, moč zdravilnih rastlin, probiotikov, prehranskih dopolnil in konoplje.

 

O avtorjih

 

Adriana Dolinar

 

Adriana Dolinar, dr. vet. med., je predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka, predavateljica za strokovno in laično javnost, avtorica številnih člankov o preverjenih naravnih in celostnih rešitvah različnih težav človeka in živali ter soavtorica priročnikov projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

 

dr. Biljana Dušić

 

Mag. Biljana Dušić, dr. med., je zdravnica in svetovalka ajurvedske medicine. Študij medicine je končala v Beogradu. Po devetih letih dela kot splošna zdravnica v Ljubljani se je usmerila na lastno pot in tako že petnajst let vodi posvetovalnico Aditi.

 

Sanja Lončar

 

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave, s katerimi se človek danes srečuje.