Adijo, Alzheimer – Svetovna uspešnica

28,40

Revolucionarni program za preprečevanje in zdravljenje kognitivnega upada ter prvih znakov Alzheimerjeve bolezni.

 

Dale E. Bredesen je znan ameriški avtor, zdravnik – nevrolog, raziskovalec in profesor. Svoj program v knjigi predstavi preko izkušenj mnogih pacientov in raziskav. Program je mogoče prilagoditi potrebam vsakogar, ne glede na starost osebe.

 

Knjiga torej vzbuja veliko upanje, da zmoremo preprečiti nastanek (vzroke) Alzheimerjeve bolezni, ustaviti bolezen in celo povrniti spomin – preko zdravega načina življenja.

 

Obseg: 286 strani
Založba: Domus LITISIA
Cena vključuje DDV

 

Brezplačna poštnina!

Na zalogi

Kategorija:

Opis

 

Torej če bi bili pacient dr. Bredesena, bi najprej preveril, kako spite, kako se prehranjujete, kolikšna je vaša obremenjenost s stresom, toksini, plesnimi in elektromagnetnim smogom. Večina ljudi se namreč niti ne zaveda, da je izpostavljena različnim dejavnikom tveganja za kognitivni upad.

 

Pri kroničnih boleznih, kot sta rak in Alzheimerjeva bolezen, je težava v tem, da se simptomi pojavijo pozno v poteku bolezni in so sprva blagi – zlahka jih spregledamo. Če zbolite za bakterijsko pljučnico, si hitro poiščete pomoč, saj so simptomi očitni. Če pa pozabite to ali ono in pozabljivost pripisujete svojemu emšu, pa žal lahko poiščete pomoč šele zelo (pre) pozno.

 

Dr. Bredesen, nevrolog z odličnimi priporočili na področju zdravljenja Alzheimerjeve bolezni, je zdravil in opazoval na stotine svojih pacientov, pri katerih ni le ustavil napredovanja demence, temveč dosegel tudi obnovo možganov – s pomočjo celostnega pregleda osebe. Vendar se je treba zavedati, da njegovi pacienti niso samo pogoltnili čarobnega zdravila, temveč so trajno spremenili način svoje prehrane, gibanja, življenja in celo razmišljanja.